Nabeschouwing Middlesbrough - Wycombe Wanderers (0-3) || Championship 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2020/2021 neemt Middlesbrough het zaterdag 8 mei 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Wycombe Wanderers (0-3)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Onyedinma, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. McCleary op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Wycombe Wanderers, waarmee J. McCarthy zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Atkinson, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Middlesbrough - Wycombe Wanderers 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt F. Onyedinma met assist van R. Tafazolli Wycombe Wanderers 0-1
33' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary met assist van U. Ikpeazu Wycombe Wanderers 0-2
45' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Adeniran Wycombe Wanderers
46' Wissel Middlesbrough Wissel C. Akpom voor D. Spence Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel C. Malley voor M. Johnson Middlesbrough
56' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. McCarthy met assist van R. Tafazolli Wycombe Wanderers 0-3
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor D. Adeniran Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor G. McCleary Wycombe Wanderers
77' Wissel Middlesbrough Wissel J. Coburn voor H. Coulson Middlesbrough
78' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Middlesbrough
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Samuel voor U. Ikpeazu Wycombe Wanderers
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor A. Muskwe Wycombe Wanderers
89' Wissel Middlesbrough Wissel H. Hackney voor Y. Bolasie Middlesbrough
89' Wissel Middlesbrough Wissel J. Robinson voor G. Saville Middlesbrough
90' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bloomfield voor C. Thompson Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Wycombe Wanderers
Opstellingen Middlesbrough - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Middlesbrough en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.