Nabeschouwing Brentford - AFC Bournemouth (3-1) || Championship 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2020/2021 neemt Brentford het zaterdag 22 mei 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - AFC Bournemouth (3-1)

Het Championship duel tussen Brentford en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Bournemouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Danjuma. Een benutte penalty van I. Toney in de 16e minuut zorgde er even later voor dat Brentford weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 28e minuut moest AFC Bournemouth verder met een man minder nadat C. Mepham een rode kaart had gekregen.

In de 50e minuut was het Brentford dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van V. Janelt. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Brentford vergroot nadat M. Forss de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brentford.

LIVE Brentford - AFC Bournemouth 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt A. Danjuma met assist van C. Carter-Vickers AFC Bournemouth 0-1
16' Penalty Brentford Penalty I. Toney Brentford 1-1
17' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
17' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Begovic AFC Bournemouth
28' Rode kaart AFC Bournemouth Rode kaart voor C. Mepham AFC Bournemouth
30' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Rico voor D. Brooks AFC Bournemouth
50' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
46' Wissel Brentford Wissel M. Forss voor M. Roerslev Rasmussen Brentford
50' Doelpunt Brentford Doelpunt V. Janelt Brentford 2-1
64' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor V. Janelt Brentford
75' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stacey voor D. Solanke AFC Bournemouth
78' Gele kaart Brentford Gele kaart voor P. Jansson Brentford
79' Wissel Brentford Wissel T. Fosu voor S. Canos Brentford
81' Doelpunt Brentford Doelpunt M. Forss met assist van E. Marcondes Brentford 3-1
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Long voor A. Smith AFC Bournemouth
90' Wissel Brentford Wissel M. Bidstrup voor B. Mbeumo Brentford
91' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
93' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Stacey AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - AFC Bournemouth
Opstellingen Brentford - AFC Bournemouth
De opstellingen van Brentford en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.