Nabeschouwing Coventry City - Huddersfield Town (1-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Coventry City het zaterdag 30 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Huddersfield Town (1-2)

Het Championship duel tussen Coventry City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 1-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door H. Toffolo, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 79e minuut voor dat Huddersfield Town via F. Anjorin op 0-2 kwam te staan. In de 90e minuut wist Coventry City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Gyokeres. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Coventry City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Huddersfield Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Coventry City - Huddersfield Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt H. Toffolo met assist van S. High Huddersfield Town 0-1
61' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Ward voor J. Rhodes Huddersfield Town
65' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Anjorin voor D. Holmes Huddersfield Town
70' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor T. Kane Coventry City
70' Wissel Coventry City Wissel F. Tavares voor M. Waghorn Coventry City
70' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor T. Kane Coventry City
76' Wissel Huddersfield Town Wissel M. Sarr voor J. Hogg Huddersfield Town
77' Wissel Coventry City Wissel J. Jones voor G. Hamer Coventry City
79' Penalty Huddersfield Town Penalty F. Anjorin Huddersfield Town 0-2
90' Doelpunt Coventry City Doelpunt V. Gyokeres met assist van C. OHare Coventry City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Huddersfield Town
Opstellingen Coventry City - Huddersfield Town
De opstellingen van Coventry City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.