Nabeschouwing Millwall - Middlesbrough (2-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Millwall het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Middlesbrough (2-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Millwall kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Z. Flemming. Millwall vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Flemming op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Millwall.

LIVE Millwall - Middlesbrough 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Millwall Doelpunt Z. Flemming Millwall 1-0
29' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Wallace Millwall
42' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor P. McNair Middlesbrough
42' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Burey Millwall
49' Doelpunt Millwall Doelpunt Z. Flemming Millwall 2-0
51' Wissel Middlesbrough Wissel R. Giles voor M. Bola Middlesbrough
51' Wissel Middlesbrough Wissel H. Hackney voor R. McGree Middlesbrough
57' Wissel Millwall Wissel C. Styles voor T. Burey Millwall
57' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor I. Jones Middlesbrough
65' Wissel Middlesbrough Wissel A. Dijksteel voor P. McNair Middlesbrough
65' Wissel Middlesbrough Wissel M. Forss voor C. Akpom Middlesbrough
66' Wissel Millwall Wissel B. Afobe voor T. Bradshaw Millwall
75' Wissel Middlesbrough Wissel M. Hoppe voor Muniz Rodrigo Middlesbrough
82' Wissel Millwall Wissel G. Honeyman voor Z. Flemming Millwall
83' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor A. Voglsammer Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Middlesbrough
Opstellingen Millwall - Middlesbrough
De opstellingen van Millwall en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Middlesbrough

Millwall en Middlesbrough treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 8 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Millwall. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 6
Winst Middlesbrough 8
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 16e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 18e plaats.