Nabeschouwing Blackpool - Burnley (4-0) || Championship 2011/2012

Zaterdag 21 april 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Blackpool het zaterdag 21 april 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Burnley (4-0)

Het Championship duel tussen Blackpool en Burnley is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Blackpool op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Dobbie. Helaas voor Blackpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Blackpool dat via G. Taylor-Fletcher dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Crainey dacht na 62 minuten te scoren voor Blackpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Blackpool via N. Dicko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Burnley
4
0
LIVE Blackpool - Burnley 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Dobbie met assist van S. Crainey Blackpool
38' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor I. Evatt Blackpool
39' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Stanislas Burnley
47' Doelpunt Blackpool Doelpunt G. Taylor-Fletcher met assist van S. Crainey Blackpool
57' Wissel Blackpool Wissel N. Dicko voor G. Taylor-Fletcher Blackpool
58' Wissel Burnley Wissel D. Ings voor M. Bartley Burnley
62' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Crainey met assist van S. Dobbie Blackpool
70' Wissel Blackpool Wissel L. Sylvestre voor S. Dobbie Blackpool
77' Wissel Blackpool Wissel K. Phillips voor M. Phillips Blackpool
79' Doelpunt Blackpool Doelpunt N. Dicko met assist van T. Ince Blackpool
88' Wissel Burnley Wissel J. McQuoid voor C. Austin Burnley
88' Wissel Burnley Wissel J. Jackson voor J. Stanislas Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Burnley
Opstellingen Blackpool - Burnley

Voorbeschouwing Blackpool - Burnley

Blackpool en Burnley treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Burnley in de Championship vond plaats op 29 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 3 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.