Nabeschouwing Burnley - Crystal Palace (1-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 10 maart 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Burnley het zaterdag 10 maart 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace.

Via de Burnley - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Crystal Palace (1-1)

De Championship 2011/2012 wedstrijd tussen Burnley en Crystal Palace geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 2e minuut dacht Burnley op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Rodriguez. Helaas voor Burnley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Crystal Palace dat via D. Ambrose dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut moest Crystal Palace verder met een man minder nadat W. Zaha een rode kaart had gekregen. Het lukte Burnley in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Burnley - Crystal Palace
1
1
LIVE Burnley - Crystal Palace 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Penalty Burnley Penalty J. Rodriguez M. Paterson Burnley
2' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Parr Crystal Palace
46' Wissel Burnley Wissel J. McQuoid voor J. Rodriguez Burnley
59' Gele kaart Burnley Gele kaart voor M. Duff Burnley
62' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. Marney Burnley
63' Penalty Crystal Palace Penalty D. Ambrose W. Zaha Crystal Palace
68' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor S. OKeefe Crystal Palace
72' Rode kaart Crystal Palace Rode kaart voor W. Zaha Crystal Palace
73' Wissel Crystal Palace Wissel D. Moxey voor C. Martin Crystal Palace
75' Wissel Burnley Wissel C. Austin voor R. Wallace Burnley
88' Wissel Burnley Wissel J. Stanislas voor M. Paterson Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Crystal Palace
Opstellingen Burnley - Crystal Palace

Voorbeschouwing Burnley - Crystal Palace

Burnley en Crystal Palace treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Crystal Palace in de Championship vond plaats op 13 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Crystal Palace favoriet. 3 keer wist de ploeg van Burnley te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Burnley. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.