Nabeschouwing Hull City - Burnley (2-3) || Championship 2011/2012

Zaterdag 26 november 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Hull City het zaterdag 26 november 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley.

Via de Hull City - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Burnley (2-3)

Het Championship duel tussen Hull City en Burnley is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Hull City op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Fryatt. Helaas voor Hull City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Hull City dat via M. Fryatt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Edgar dacht na 78 minuten te scoren voor Burnley, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Burnley via D. Edgar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Burnley via J. Rodriguez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Burnley
2
3
LIVE Hull City - Burnley 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Fryatt met assist van C. Stewart Hull City
46' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor J. Stanislas Burnley
51' Gele kaart Burnley Gele kaart voor R. Wallace Burnley
55' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Fryatt met assist van R. Koren Hull City
68' Gele kaart Hull City Gele kaart voor P. McKenna Hull City
77' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Evans Hull City
77' Wissel Hull City Wissel A. Dawson voor C. Stewart Hull City
78' Doelpunt Burnley Doelpunt D. Edgar met assist van R. Wallace Burnley
82' Doelpunt Burnley Doelpunt D. Edgar met assist van K.Trippier Burnley
86' Wissel Hull City Wissel B. Adebola voor R. Brady Hull City
93' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez met assist van C. McCann Burnley
90' Wissel Burnley Wissel A. Bikey-Amougou voor R. Wallace Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Burnley
Opstellingen Hull City - Burnley

Voorbeschouwing Hull City - Burnley

Hull City en Burnley treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Burnley in de Championship vond plaats op 8 maart 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 4 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hull City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.