Nabeschouwing Ipswich Town - Burnley (1-0) || Championship 2011/2012

Woensdag 21 maart 2012 - 20:45 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Ipswich Town het woensdag 21 maart 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burnley.

Via de Ipswich Town - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Burnley (1-0)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Burnley is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Ipswich Town op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Chopra. Helaas voor Ipswich Town werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut kreeg G. Leadbitter van Ipswich Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ipswich Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Burnley
1
0
LIVE Ipswich Town - Burnley 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Bowyer Ipswich Town
53' Wissel Burnley Wissel B. Mee voor D. Lafferty Burnley
54' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Chopra met assist van L. Martin Ipswich Town
58' Wissel Burnley Wissel R. Wallace voor D. Marney Burnley
59' Wissel Burnley Wissel M. Paterson voor C. Austin Burnley
90' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Leadbitter Ipswich Town
93' Tweede gele kaart Ipswich Town Tweede gele kaart voor G. Leadbitter Ipswich Town
94' Wissel Ipswich Town Wissel I. Sonko voor M. Chopra Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Burnley
Opstellingen Ipswich Town - Burnley

Voorbeschouwing Ipswich Town - Burnley

Ipswich Town en Burnley treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Burnley in de Championship vond plaats op 29 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ipswich Town als Burnley wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.