Nabeschouwing Kayserispor - Amed SK (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zondag 24 juli 2022 - 17:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Kayserispor het zondag 24 juli 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Amed SK. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Amed SK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Amed SK (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Kayserispor en Amed SK is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Amed SK. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Kanarya, waarmee Amed SK met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Amed SK opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het M. Alaeddinoğlu die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Amed SK.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Amed SK.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Amed SK
LIVE Kayserispor - Amed SK 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Amed SK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Amed SK Doelpunt T. Kanarya Amed SK 0-1
88' Doelpunt Amed SK Doelpunt M. Alaeddinoğlu Amed SK 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Amed SK
Opstellingen Kayserispor - Amed SK

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayserispor - Amed SK

Kayserispor en Amed SK treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Amed SK elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Amed SK 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kayserispor - Amed SK Opstelling Kayserispor Opstelling Amed SK Live Kayserispor - Amed SK Live Kayserispor - Amed SK kijken Kayserispor - Amed SK kijken Live Kayserispor - Amed SK stream Kayserispor - Amed SK Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Amed SK Uitslag Kayserispor - Amed SK Statistieken Kayserispor - Amed SK Vriendschappelijk clubs 2022 Kayserispor - Amed SK wedden Kayserispor - Amed SK gokken Kayserispor - Amed SK Unibet