Nabeschouwing Kayserispor - Yeni Malatyaspor (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zaterdag 30 juli 2022 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Kayserispor het zaterdag 30 juli 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Yeni Malatyaspor (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Kayserispor en Yeni Malatyaspor is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Gavranović, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 53e minuut voor dat Kayserispor via M. Thiam op 2-0 kwam te staan. In de 66e minuut wist Yeni Malatyaspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Osman.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Emeksiz de 2-2 maakte voor Yeni Malatyaspor. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Kayserispor dat in de 70e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Carlos Mané de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Kayserispor.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Yeni Malatyaspor
3
2
LIVE Kayserispor - Yeni Malatyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranović Kayserispor 1-0
53' Penalty Kayserispor Penalty M. Thiam Kayserispor 2-0
66' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt H. Osman Yeni Malatyaspor 2-1
68' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt D. Emeksiz Yeni Malatyaspor 2-2
70' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Carlos Mané Kayserispor 3-2