Nabeschouwing Napoli - Adana Demirspor (2-2) || Vriendschappelijk clubs 2022

Woensdag 27 juli 2022 - 20:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Napoli het woensdag 27 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Adana Demirspor (2-2)

De Vriendschappelijk clubs 2022 wedstrijd tussen Napoli en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door H. Lozano, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Adana Demirspor kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Balotelli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Y. Sari zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Adana Demirspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Napoli nadat H. Lozano in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. In de 94e minuut werd van Adana Demirspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Napoli met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Napoli - Adana Demirspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Napoli
40' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Adana Demirspor
46' Wissel Napoli Wissel G. Ambrosino voor V. Osimhen Napoli
46' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
46' Wissel Napoli Wissel S. Lobotka voor D. Demme Napoli
46' Wissel Napoli Wissel K. Kvaratskhelia voor E. Elmas Napoli
46' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor G. Gaetano Napoli
46' Wissel Napoli Wissel F. Ruiz voor A. Z. Anguissa Napoli
46' Wissel Napoli Wissel J. Jesus voor A. Rrahmani Napoli
51' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Balotelli voor B. Assombalonga Adana Demirspor
51' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Sari voor B. Akintola Adana Demirspor
56' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano Napoli 1-0
62' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Rakitsky voor G. Inler Adana Demirspor
66' Wissel Napoli Wissel A. Zerbin voor G. Di Lorenzo Napoli
66' Wissel Napoli Wissel M. Olivera voor M. Rui Napoli
74' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt M. Balotelli Adana Demirspor 1-1
77' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Yildiz voor Y. Belhanda Adana Demirspor
85' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Dursun voor J. Svensson Adana Demirspor
85' Wissel Adana Demirspor Wissel J. Manev voor T. Sanuc Adana Demirspor
85' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Kurtulan voor H. Onyekuru Adana Demirspor
85' Wissel Adana Demirspor Wissel I. Cokcalis voor K. Rodrigues Adana Demirspor
87' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Y. Sari Adana Demirspor 1-2
94' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano Napoli 2-2
94' Rode kaart Adana Demirspor Rode kaart voor Adana Demirspor