Nabeschouwing Ajax - Hannover 96 (0-3) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Ajax het zaterdag 6 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hannover 96.

Via de Ajax - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Hannover 96 (0-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Ajax en Hannover 96 is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hannover 96. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hannover 96 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Julian Börner. Hannover 96 vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Håvard Nielsen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Hannover 96, waarmee Muhammed Damar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Hannover 96 gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hannover 96 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ajax - Hannover 96 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Julian Börner Hannover 96 0-1
30' Wissel Hannover 96 Wissel Lars Gindorf voor Sei Muroya Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Phil Neumann voor Yannik Luhrs Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Håvard Nielsen voor Andreas Voglsammer Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Muhammed Damar voor Enzo Leopold Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Jannik Dehm voor Antonio Foti Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Sebastian Ernst voor Kolja Oudenne Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Marcel Halstenberg voor Julian Börner Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Fabian Kunze voor Max Christiansen Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Derrick Köhn voor Bright Arrey-Mbi Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Montell Ndikom voor Nicolò Tresoldi Hannover 96
30' Wissel Hannover 96 Wissel Leon-Oumar Wechsel voor Toni Stahl Hannover 96
40' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Håvard Nielsen Hannover 96 0-2
44' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Muhammed Damar Hannover 96 0-3