Nabeschouwing Ajax - Hannover 96 (2-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 7 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Ajax het zondag 7 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Hannover 96 (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Ajax en Hannover 96 is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Brian Brobbey, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Steven Bergwijn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Hannover 96 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Muhammed Damar. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hannover 96 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ajax dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ajax - Hannover 96 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Ajax Doelpunt Brian Brobbey met assist van Borna Sosa Ajax 1-0
26' Doelpunt Ajax Doelpunt Steven Bergwijn met assist van Brian Brobbey Ajax 2-0
42' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Muhammed Damar met assist van Sebastian Ernst Hannover 96 2-1
46' Wissel Hannover 96 Wissel Bright Arrey-Mbi voor Derrick Köhn Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Julian Börner voor Marcel Halstenberg Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Antonio Foti voor Lars Gindorf Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Yannik Luhrs voor Phil Neumann Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Sei Muroya voor Jannik Dehm Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Kolja Oudenne voor Muhammed Damar Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Nicolò Tresoldi voor Montell Ndikom Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Andreas Voglsammer voor Håvard Nielsen Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel Ron-Robert Zieler voor Leo Weinkauf Hannover 96
61' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor Julian Börner Hannover 96
62' Wissel Ajax Wissel Chuba Akpom voor Brian Brobbey Ajax
70' Wissel Ajax Wissel Jaydon Banel voor Kenneth Taylor Ajax
70' Wissel Hannover 96 Wissel Tom Moustier voor Sebastian Ernst Hannover 96
70' Wissel Hannover 96 Wissel Alexander Babitsch voor Fabian Kunze Hannover 96
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Hannover 96
Opstellingen Ajax - Hannover 96
De opstellingen van Ajax en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.