Nabeschouwing Al Nassr - Inter Miami (6-0) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 1 februari 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Al Nassr het donderdag 1 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Inter Miami.

Via de Al Nassr - Inter Miami live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Al Nassr - Inter Miami (6-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Al Nassr en Inter Miami is onder leiding van scheidsrechter Esther Staubli geëindigd in een 6-0 overwinning voor Al Nassr. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Al Nassr kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Otávio. Al Nassr vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Talisca op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 12e minuut volgde een derde treffer van Al Nassr, waarmee Aymeric Laporte zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Talisca zette Al Nassr even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Esther Staubli toegekende penalty wist te benutten. De 5-0 voor Al Nassr volgde even later in de 68e minuut nadat Mohammed Maran namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Al Nassr speler Talisca, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Esther Staubli en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Al Nassr, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Al Nassr - Inter Miami 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Al Nassr - Inter Miami teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Al Nassr Doelpunt Otávio met assist van Marcelo Brozovic Al Nassr 1-0
10' Doelpunt Al Nassr Doelpunt Talisca met assist van Abdulaziz Al-Aliwa Al Nassr 2-0
12' Doelpunt Al Nassr Doelpunt Aymeric Laporte Al Nassr 3-0
32' Wissel Al Nassr Wissel Waleed Abdullah voor David Ospina  Al Nassr
37' Gele kaart Al Nassr Gele kaart voor Abdulelah Al-Amri Al Nassr
42' Gele kaart Inter Miami Gele kaart voor Sergio Busquets Inter Miami
42' Gele kaart Al Nassr Gele kaart voor Nawaf Al-Boushal Al Nassr
51' Penalty Al Nassr Penalty Talisca Al Nassr 4-0
53' Gele kaart Al Nassr Gele kaart voor Marcelo Brozovic Al Nassr
60' Wissel Al Nassr Wissel Mohammed Al-Fatil voor Abdulelah Al-Amri Al Nassr
60' Wissel Al Nassr Wissel Ali Al-Hassan voor Abdulmajeed Al-Sulaiheem Al Nassr
68' Doelpunt Al Nassr Doelpunt Mohammed Maran Al Nassr 5-0
69' Wissel Inter Miami Wissel DeAndre Yedlin voor Jordi Alba Inter Miami
70' Wissel Inter Miami Wissel Robert Taylor voor L. Suárez Inter Miami
73' Doelpunt Al Nassr Doelpunt Talisca met assist van Alex Telles Al Nassr 6-0
76' Talisca Al Nassr
80' Wissel Al Nassr Wissel Mohammed Qasem voor Alex Telles Al Nassr
80' Wissel Al Nassr Wissel Meshari Fahad Al-Nemer voor Mohammed Maran Al Nassr
81' Wissel Al Nassr Wissel Khaled Kamal Al Hamoush voor Otávio Al Nassr
81' Wissel Al Nassr Wissel Muhammad Ahmed Yahya Sahlouli voor Talisca Al Nassr
81' Wissel Al Nassr Wissel Marzouq Hussain Tambakti voor Aymeric Laporte Al Nassr
83' Wissel Inter Miami Wissel Lionel Messi voor Leonardo Campana Inter Miami
84' Wissel Inter Miami Wissel L. Sunderland voor David Ruíz Inter Miami
Video hoogtepunten en samenvatting Al Nassr - Inter Miami
Opstellingen Al Nassr - Inter Miami
De opstellingen van Al Nassr en Inter Miami zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Al Nassr - Inter Miami

Al Nassr en Inter Miami treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Esther Staubli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Al Nassr en Inter Miami elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.