Nabeschouwing Al Shabab - Roma (1-2) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 24 januari 2024 - 17:45 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Al Shabab het woensdag 24 januari 2024 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Prince Faisal bin Fahd Stadium in Riyadh.

Via de Al Shabab - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Al Shabab - Roma (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Al Shabab en Roma is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Alharbi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door João Costa, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Al Shabab kwam in de 78e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Yannick Carrasco, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Romelu Lukaku  zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mohammed Alharbi, waardoor Roma dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Al Shabab - Roma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Al Shabab - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Roma Gele kaart voor Lovro Golic Roma
46' Wissel Al Shabab Wissel Musab Fahd Aljuwayr voor Majed Omar Kanabah Al Shabab
46' Wissel Roma Wissel Riccardo Pagano voor Lovro Golic Roma
54' Doelpunt Roma Doelpunt João Costa met assist van Nicola Zalewski Roma 0-1
62' Wissel Roma Wissel Rick Karsdorp voor Diego Llorente Roma
62' Wissel Roma Wissel Lorenzo Pellegrini voor Leandro Paredes Roma
63' Wissel Roma Wissel Romelu Lukaku  voor Andrea Belotti Roma
68' Wissel Al Shabab Wissel Hussain Al-Sibyani voor Moteb Al-Harbi Al Shabab
69' Wissel Al Shabab Wissel Abdullah Al-Jawaey voor Nawaf Alsadi Al Shabab
69' Wissel Al Shabab Wissel Carlos Junior voor Hattan Bahebri Al Shabab
75' Wissel Roma Wissel Pietro Boer voor Mile Svilar Roma
76' Wissel Roma Wissel Edoardo Bove voor Niccolò Pisilli Roma
76' Wissel Roma Wissel Manuel Nardozi voor João Costa Roma
78' Doelpunt Al Shabab Doelpunt Yannick Carrasco Al Shabab 1-1
85' Doelpunt Roma Doelpunt Romelu Lukaku  met assist van Zeki Çelik Roma 1-2
86' Wissel Roma Wissel M. Mannini voor Rasmus Kristensen Roma
86' Wissel Roma Wissel Filippo Reale voor Nicola Zalewski Roma
86' Wissel Al Shabab Wissel Mohammed Al Showifi voor Husain Al-Monassar Al Shabab
87' Wissel Al Shabab Wissel Mohammed Essa Harbush voor Hamad Al Yami Al Shabab
Video hoogtepunten en samenvatting Al Shabab - Roma
Opstellingen Al Shabab - Roma
De opstellingen van Al Shabab en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Al Shabab - Roma

Al Shabab en Roma treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Alharbi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Al Shabab en Roma elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.