Nabeschouwing Basel - Bayern München (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Basel het zaterdag 6 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Basel - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Bayern München (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Basel en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Juan Carlos Gauto, waarmee Basel met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Noel Aseko Nkili, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Basel - Bayern München 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Basel Gele kaart voor Leon Avdullahu Basel
46' Wissel Basel Wissel Thierno Barry voor Đorđe Jovanović Basel
46' Wissel Basel Wissel Adriano Onyegbule voor Benjamin Kololli Basel
46' Wissel Basel Wissel Finn van Breemen voor Adrian Leon Barišić Basel
46' Wissel Basel Wissel Jonas Adjei Adjetey voor Michael Lang Basel
46' Wissel Basel Wissel Aaron Akale voor Anton Kade Basel
46' Wissel FC Bayern München Wissel Kingsley Coman voor Thomas Müller FC Bayern München
46' Wissel Basel Wissel Juan Carlos Gauto voor Romeo Beney Basel
46' Wissel FC Bayern München Wissel Leon Goretzka voor Matthijs de Ligt FC Bayern München
46' Wissel Basel Wissel Mirko Salvi voor Marwin Hitz Basel
46' Wissel FC Bayern München Wissel Sven Ulreich voor Manuel Neuer FC Bayern München
59' Doelpunt Basel Doelpunt Juan Carlos Gauto met assist van Fabian Frei Basel 1-0
67' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Harry Kane  FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel Noel Aseko Nkili voor Raphaël Guerreiro FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Jamal Musiala FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel Lovro Zvonarek voor Leroy Sané FC Bayern München
68' Wissel Basel Wissel Axel Kayombo voor Renato Veiga Basel
68' Wissel Basel Wissel Yannis Ryter voor Leon Avdullahu Basel
70' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Noel Aseko Nkili met assist van Leon Goretzka FC Bayern München 1-1
75' Wissel FC Bayern München Wissel Frans Krätzig voor Alphonso Davies FC Bayern München
75' Wissel FC Bayern München Wissel Benedikt Wimmer voor Dayot Upamecano FC Bayern München
77' Wissel Basel Wissel Marvin Akahomen voor Dominik Schmid Basel
78' Wissel FC Bayern München Wissel Adam Aznou voor Aleksandar Pavlović FC Bayern München
79' Wissel Basel Wissel Nicolas Vouilloz voor Finn van Breemen Basel
81' Wissel Basel Wissel Erdin Ismaili voor Fabian Frei Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - Bayern München
Opstellingen Basel - Bayern München
De opstellingen van Basel en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Basel - Bayern München

Basel en Bayern München treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fedayi San en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Basel en Bayern München elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.