Nabeschouwing Besiktas - İstanbulspor (2-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 6 april 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Besiktas het zaterdag 6 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in BJK Nevzat Demir Tesisleri (İstanbul) in İstanbul.

Via de Besiktas - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - İstanbulspor (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Besiktas en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Mehmet Türkmen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Modestas Vorobjovas , waarmee İstanbulspor met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Çinemre, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Cenk Tosun zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

İstanbulspor kreeg een penalty toegewezen in de 91e minuut, die werd genomen door Djakaridja Junior Traoré. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mehmet Türkmen, waardoor Besiktas dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Besiktas - İstanbulspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Modestas Vorobjovas  met assist van David Sambissa İstanbulspor 0-1
37' Wissel Beşiktaş Wissel A. Dönmez voor B. Kalkavan Beşiktaş
62' Wissel Beşiktaş Wissel E. Çinemre voor Alex Oxlade-Chamberlain  Beşiktaş
64' Wissel İstanbulspor Wissel Jackson voor Emir Kaan Gültekin İstanbulspor
64' Wissel İstanbulspor Wissel Djakaridja Junior Traoré voor Simon Deli İstanbulspor
75' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt E. Çinemre met assist van E. Terzi Beşiktaş 1-1
75' Wissel İstanbulspor Wissel Özcan Şahan voor Mendy Mamadou İstanbulspor
81' Wissel İstanbulspor Wissel B. Kaya voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
83' Wissel Beşiktaş Wissel Y. Calayır voor Jackson Muleka Beşiktaş
85' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Cenk Tosun met assist van A. Dönmez Beşiktaş 2-1
91' Penalty gemist İstanbulspor Penalty gemist Djakaridja Junior Traoré İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - İstanbulspor
Opstellingen Besiktas - İstanbulspor
De opstellingen van Besiktas en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.