Nabeschouwing Monterrey - River Plate (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 18 januari 2024 - 02:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Monterrey het donderdag 18 januari 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen River Plate.

Via de Monterrey - River Plate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monterrey - River Plate (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Monterrey en River Plate geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Rodrigo Aguirre, waarmee Monterrey met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat River Plate het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk Marcelo Herrera die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Monterrey - River Plate 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monterrey - River Plate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart River Plate Gele kaart voor Manuel Lanzini River Plate
45' Gele kaart Monterrey Gele kaart voor Christian Alejandro Franco Pita Monterrey
46' Wissel River Plate Wissel Rodrigo Aliendro voor Nacho Fernández River Plate
46' Wissel River Plate Wissel Agustín Palavecino voor Manuel Lanzini River Plate
46' Wissel River Plate Wissel Ezequiel Centurión voor Franco Armani River Plate
46' Wissel River Plate Wissel Leandro González Pírez voor Paulo Díaz River Plate
46' Wissel Monterrey Wissel Victor Guzmán voor Sebastián Vegas Monterrey
46' Wissel River Plate Wissel Marcelo Herrera voor Santiago Simón River Plate
53' Gele kaart River Plate Gele kaart voor Enzo Díaz River Plate
62' Wissel Monterrey Wissel Rodrigo Aguirre voor Brandon Vazquez Monterrey
62' Wissel River Plate Wissel N. Fonseca voor Matías Kranevitter River Plate
63' Wissel Monterrey Wissel Ali Ávila voor Jesús Corona Monterrey
63' Wissel Monterrey Wissel Cesar Garza Cantu voor Sergio Canales Monterrey
63' Wissel River Plate Wissel F. Mastantuono voor Facundo Colidio River Plate
63' Wissel Monterrey Wissel Cristian Isaac Reyes Bermúdez voor Jorge Rodríguez Monterrey
67' Doelpunt Monterrey Doelpunt Rodrigo Aguirre met assist van Víctor López Monterrey 1-0
77' Wissel River Plate Wissel Daniel Zabala voor Enzo Díaz River Plate
81' Gele kaart River Plate Gele kaart voor Leandro González Pírez River Plate
82' Wissel River Plate Wissel I. Subiabre voor Esequiel Barco River Plate
82' Wissel Monterrey Wissel Jordi Cortizo  voor Víctor López Monterrey
82' Wissel Monterrey Wissel Omar Govea voor Jaziel Martínez Monterrey
86' Doelpunt River Plate Doelpunt Marcelo Herrera met assist van Rodrigo Aliendro River Plate 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Monterrey - River Plate
Opstellingen Monterrey - River Plate
Voorbeschouwing Monterrey - River Plate

Monterrey en River Plate treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Hernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monterrey en River Plate in de Vriendschappelijk club vond plaats op 11 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor River Plate. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is River Plate favoriet. 1 keer wist de ploeg van Monterrey te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Monterrey. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.