Nabeschouwing PSV - Hamburger SV (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 7 januari 2024 - 16:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt PSV het zondag 7 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Hamburger SV. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Hamburger SV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Hamburger SV (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen PSV en Hamburger SV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Guilherme Ramos, waarmee Hamburger SV met 0-1 de leiding nam. PSV kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luuk de Jong, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut moest PSV verder met een man minder nadat André Ramalho een rode kaart had gekregen.

Robert Glatzel zette Hamburger SV even later op 1-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Luuk de Jong van PSV de 2-2 maakte in de 43e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE PSV - Hamburger SV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Hamburger SV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hamburger SV Doelpunt Guilherme Ramos met assist van László Bénes Hamburger SV 0-1
18' Doelpunt PSV Doelpunt Luuk de Jong met assist van Jordan Teze PSV 1-1
31' Rode kaart PSV Rode kaart voor André Ramalho PSV
35' Penalty Hamburger SV Penalty Robert Glatzel Hamburger SV 1-2
43' Doelpunt PSV Doelpunt Luuk de Jong met assist van Joey Veerman PSV 2-2
46' Wissel Hamburger SV Wissel Moritz Heyer voor Ignace Van der Brempt Hamburger SV
46' Wissel Hamburger SV Wissel Matheo Raab voor Daniel Heuer Fernandes Hamburger SV
64' Wissel Hamburger SV Wissel András Németh voor Robert Glatzel Hamburger SV
64' Wissel Hamburger SV Wissel Nicolas Oliveira Kisilowski voor Miro Muheim Hamburger SV
64' Wissel Hamburger SV Wissel Łukasz Poręba voor László Bénes Hamburger SV
64' Wissel Hamburger SV Wissel Levin Öztunali voor Jean-Luc Dompe Hamburger SV
67' Wissel Hamburger SV Wissel Elijah Akwasi Krahn voor Jonas Meffert Hamburger SV
73' Gele kaart PSV Gele kaart voor Guus Til PSV
73' Gele kaart Hamburger SV Gele kaart voor Dennis Hadzikadunic  Hamburger SV
79' Wissel Hamburger SV Wissel Anssi Suhonen voor Immanuel Pherai Hamburger SV
79' Wissel Hamburger SV Wissel Saido Balde voor Bakery Jatta Hamburger SV
88' Wissel PSV Wissel Emir Bars voor Luuk de Jong PSV