Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (1-3) || Copa Del Rey 2008/2009

Dinsdag 6 januari 2009 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt Atlético Madrid het dinsdag 6 januari 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Atlético Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Atlético Madrid en Barcelona is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut moest J. Heitinga van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Atlético Madrid verder met een speler minder. L. Messi dacht na 57 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Atlético Madrid via T. Ujfalusi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist FC Barcelona via L. Messi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Barcelona
1
3
LIVE Atlético Madrid - Barcelona 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
21' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor F. Sinama Pongolle Atlético Madrid
37' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Simão Atlético Madrid
38' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Maniche Atlético Madrid
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Pernía Atlético Madrid
56' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor J. Heitinga Atlético Madrid
57' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona
62' Wissel Atlético Madrid Wissel É. Banega voor F. Sinama Pongolle Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Ujfalusi voor Paulo Assunção Atlético Madrid
67' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor M. Cáceres FC Barcelona
69' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt T. Ujfalusi Atlético Madrid
69' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
77' Wissel Atlético Madrid Wissel De las Cuevas voor Maniche Atlético Madrid
80' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
81' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor L. Messi FC Barcelona
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Ujfalusi Atlético Madrid
89' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor É. Banega Atlético Madrid