Nabeschouwing Elche - Tenerife (1-1) || Copa Del Rey 2008/2009

Donderdag 9 oktober 2008 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt Elche het donderdag 9 oktober 2008 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Tenerife.

Via de Elche - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Tenerife (1-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Elche en Tenerife is geëindigd in een 1-1 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

In de 91e minuut dacht Elche op voorsprong te komen via een doelpunt van Pablo Sicilia. Helaas voor Elche werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 117e minuut was het Tenerife dat via Cristo Marrero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Elche - Tenerife
Goals
1
1
LIVE Elche - Tenerife 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
91' Eigen doelpunt Elche Eigen doelpunt Pablo Sicilia Elche
117' Doelpunt Tenerife Doelpunt Cristo Marrero Tenerife
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Tenerife
Opstellingen Elche - Tenerife

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Elche - Tenerife

Elche en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Elche en Tenerife elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Elche 0
Winst Tenerife 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Elche - Tenerife Opstelling Elche Opstelling Tenerife Live Elche - Tenerife Live Elche - Tenerife kijken Elche - Tenerife kijken Live Elche - Tenerife stream Elche - Tenerife Fox Sports Nabeschouwing Elche - Tenerife Uitslag Elche - Tenerife Statistieken Elche - Tenerife Copa Del Rey 2008/2009 Elche - Tenerife wedden Elche - Tenerife gokken Elche - Tenerife Unibet