Nabeschouwing Caudal - Burgos (2-1) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 31 augustus 2016 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Caudal het woensdag 31 augustus 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Burgos. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Hermanos Antuña in Mieres del Camino.

Via de Caudal - Burgos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caudal - Burgos (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Caudal en Burgos is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Caudal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Burgos op voorsprong te komen via een doelpunt van Alberto Cusidor. Helaas voor Burgos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Caudal dat via David González dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Félix Quero dacht na 90 minuten te scoren voor Caudal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Caudal - Burgos
2
1
LIVE Caudal - Burgos 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caudal - Burgos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Burgos Doelpunt Alberto Cusidor Burgos
29' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Alberto Cusidor Burgos
44' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Jorge Fernández Burgos
44' Wissel Caudal Wissel Annunziata voor Jaime Álvarez Caudal
46' Gele kaart Caudal Gele kaart voor Noel Alonso Caudal
57' Gele kaart Caudal Gele kaart voor Súper Caudal
57' Wissel Caudal Wissel David González voor Ernesto Gómez Caudal
60' Gele kaart Caudal Gele kaart voor Colo Caudal
68' Wissel Caudal Wissel Cristian Ferreiro voor Noel Alonso Caudal
69' Doelpunt Caudal Doelpunt David González Caudal
74' Wissel Burgos Wissel Prosi voor Carlos Ramos Burgos
76' Wissel Burgos Wissel Fito voor Jorge Fernández Burgos
80' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Armiche Burgos
85' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Jorge García Burgos
88' Wissel Burgos Wissel Álvaro Montero voor Diego Suárez Burgos
90' Doelpunt Caudal Doelpunt Félix Quero Caudal