Nabeschouwing Hércules - Barcelona (1-1) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Hércules het woensdag 30 november 2016 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio José Rico Pérez in Alicante.

Via de Hércules - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hércules - Barcelona (1-1)

De Copa Del Rey 2016/2017 wedstrijd tussen Hércules en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 52e minuut dacht Hércules op voorsprong te komen via een doelpunt van David Mainz. Helaas voor Hércules werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het FC Barcelona dat via Carles Aleñà dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Hércules - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hércules - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Hércules Doelpunt David Mainz Hércules
58' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Carles Aleñà FC Barcelona
69' Wissel FC Barcelona Wissel André Gomes voor Álex Carbonell FC Barcelona
69' Wissel FC Barcelona Wissel Nili voor S. Umtiti FC Barcelona
71' Wissel Hércules Wissel José Luis Miñano voor José Gaspar Hércules
71' Wissel Hércules Wissel Chechu Flores voor José Gaspar Hércules
76' Wissel FC Barcelona Wissel Marc Cardona voor Carles Aleñà FC Barcelona
79' Wissel Hércules Wissel Jesús Berrocal voor David Mainz Hércules
90' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Paco Peña Hércules