Nabeschouwing Rayo Vallecano - Gimnàstic Tarragona (1-1) (4-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 12 oktober 2016 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Rayo Vallecano het woensdag 12 oktober 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gimnàstic Tarragona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) (Madrid) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Gimnàstic Tarragona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Gimnàstic Tarragona (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Rayo Vallecano en Gimnàstic Tarragona is geëindigd in een overwinning voor Gimnàstic Tarragona. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gimnàstic Tarragona het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

In de 24e minuut dacht Gimnàstic Tarragona op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Maloku. Helaas voor Gimnàstic Tarragona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Rayo Vallecano dat via Manucho Gonçalves dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Gimnàstic Tarragona, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Gimnàstic Tarragona
1
1
LIVE Rayo Vallecano - Gimnàstic Tarragona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Gimnàstic Tarragona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt E. Maloku Gimnàstic Tarragona
51' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Manucho Gonçalves Rayo Vallecano