Nabeschouwing Toledo - Conquense (2-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 31 augustus 2016 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Toledo het woensdag 31 augustus 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Conquense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Salto del Caballo in Toledo.

Via de Toledo - Conquense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toledo - Conquense (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Toledo en Conquense is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Toledo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Iván Rubio van Conquense. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 57e minuut het veld moest verlaten. In de 95e minuut was het Toledo dat via O. Kwabena dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Kwabena dacht na 97 minuten te scoren voor Toledo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 98e minuut werd Coscolín van Conquense met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Conquense het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 92e minuut werd Alonso van Conquense met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Conquense met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Toledo - Conquense
2
0
LIVE Toledo - Conquense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toledo - Conquense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Jokin Esparza Toledo
49' Gele kaart Conquense Gele kaart voor Iván Rubio Conquense
57' Tweede gele kaart Conquense Tweede gele kaart voor Iván Rubio Conquense
57' Gele kaart Conquense Gele kaart voor Manu Monteagudo Conquense
59' Wissel Conquense Wissel Alonso voor Tajamata Conquense
60' Wissel Toledo Wissel Pablo González voor Jokin Esparza Toledo
60' Wissel Toledo Wissel O. Kwabena voor Javi Gómez Toledo
68' Gele kaart Conquense Gele kaart voor Héctor Rubio Conquense
70' Wissel Conquense Wissel Vicky voor Héctor Rubio Conquense
71' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Gonzalo Expósito Toledo
80' Gele kaart Conquense Gele kaart voor Luiso Hernández Conquense
86' Gele kaart Conquense Gele kaart voor Álex Ruiz Conquense
89' Gele kaart Conquense Gele kaart voor Álvaro Collado Conquense
95' Doelpunt Toledo Doelpunt O. Kwabena Toledo
97' Doelpunt Toledo Doelpunt O. Kwabena Toledo
98' Rode kaart Conquense Rode kaart voor Coscolín Conquense
90' Gele kaart Toledo Gele kaart voor O. Kwabena Toledo
92' Rode kaart Conquense Rode kaart voor Alonso Conquense
Video hoogtepunten en samenvatting Toledo - Conquense
Opstellingen Toledo - Conquense

Voorbeschouwing Toledo - Conquense

Toledo en Conquense spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Toledo en Conquense in de Copa Del Rey vond plaats op 26 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Conquense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Conquense favoriet. 1 keer wist de ploeg van Toledo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Toledo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.