Nabeschouwing Alcorcón - Ponferradina (1-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 15 september 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Alcorcón het woensdag 15 september 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ponferradina.

Via de Alcorcón - Ponferradina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcorcón - Ponferradina (1-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcorcón en Ponferradina is geëindigd in een 1-1 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

In de 61e minuut dacht Alcorcón op voorsprong te komen via een doelpunt van Borja Pérez. Helaas voor Alcorcón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut kreeg Nagore van Alcorcón voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Alcorcón de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Yuri dacht na 83 minuten te scoren voor Ponferradina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alcorcón - Ponferradina
1
1
LIVE Alcorcón - Ponferradina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcorcón - Ponferradina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Nagore Alcorcón
61' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Borja Pérez Alcorcón
65' Wissel Ponferradina Wissel Iván Pérez voor De Paula Ponferradina
65' Wissel Ponferradina Wissel Máyor voor Gaizka Saizar Ponferradina
66' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Alberdi Alcorcón
71' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor Víctor Salas Ponferradina
74' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor Rubén Vega Ponferradina
75' Wissel Alcorcón Wissel Quini voor Jérémy Alcorcón
75' Wissel Ponferradina Wissel Yuri voor Rubén Vega Ponferradina
78' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor Pepe Alcaide Ponferradina
79' Tweede gele kaart Alcorcón Tweede gele kaart voor Nagore Alcorcón
79' Wissel Alcorcón Wissel Rubén Anuarbe voor Borja Pérez Alcorcón
83' Doelpunt Ponferradina Doelpunt Yuri Ponferradina
88' Wissel Alcorcón Wissel Sergio Mora voor David Sanz Alcorcón