Nabeschouwing Algar - Melilla CD (4-1) || Copa Del Rey 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Algar het woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Melilla CD. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Sánchez Luengo in El Algar.

Via de Algar - Melilla CD live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Algar - Melilla CD (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Algar en Melilla CD is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Algar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Nico, waarmee Algar met 1-0 de leiding nam. Melilla CD kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette J. Sanchez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Algar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Algar vergroot nadat Nico de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 54e minuut wist M. Moghli namens Algar de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Algar.

LIVE Algar - Melilla CD 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Algar - Melilla CD teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Algar Doelpunt Nico Algar 1-0
16' Doelpunt Melilla CD Doelpunt Melilla CD 1-1
44' Doelpunt Algar Doelpunt J. Sanchez Algar 2-1
47' Doelpunt Algar Doelpunt Nico Algar 3-1
54' Doelpunt Algar Doelpunt M. Moghli Algar 4-1