Nabeschouwing Amigó - Fuentes (0-3) || Copa Del Rey 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Amigó het woensdag 19 oktober 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Fuentes.

Via de Amigó - Fuentes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amigó - Fuentes (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Amigó en Fuentes is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fuentes. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Rivero in de 16e minuut, waardoor Amigó met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 21 minuten was het E. Tobajas die Fuentes op een 0-1 voorsprong zette. In de 33e werd de voorsprong voor Fuentes verdubbeld dankzij een doelpunt van E. Tobajas.

In de 65e minuut volgde een derde treffer van Fuentes, waarmee O. Gutierrez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Fuentes een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Amigó - Fuentes 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amigó - Fuentes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Rode kaart Amigó Rode kaart voor A. Rivero Amigó
21' Doelpunt Fuentes Doelpunt E. Tobajas Fuentes 0-1
33' Doelpunt Fuentes Doelpunt E. Tobajas Fuentes 0-2
65' Doelpunt Fuentes Doelpunt O. Gutierrez Fuentes 0-3