Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol (1-0) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 22 december 2010 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Atlético Madrid het woensdag 22 december 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Atlético Madrid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Atlético Madrid en Espanyol is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Simão. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut moest Reyes van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Atlético Madrid verder met een speler minder. In de 67e minuut kreeg Víctor Ruíz van Espanyol voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Espanyol de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Espanyol
1
0
LIVE Atlético Madrid - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Atlético Madrid Wissel Diego Costa voor D. Forlán Atlético Madrid
21' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi Márquez Espanyol
32' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Jordi Amat Espanyol
33' Penalty Atlético Madrid Penalty Simão Atlético Madrid
35' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Agüero Atlético Madrid
42' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor Reyes Atlético Madrid
42' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Dátolo Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel José Callejón voor Javi Márquez Espanyol
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Ujfalusi Atlético Madrid
49' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Ruíz Espanyol
65' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
67' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor Víctor Ruíz Espanyol
70' Wissel Espanyol Wissel J. Forlín voor Sergio García Espanyol
77' Wissel Espanyol Wissel Álvaro voor J. Dátolo Espanyol
82' Wissel Atlético Madrid Wissel Raúl García voor Simão Atlético Madrid
90' Wissel Atlético Madrid Wissel Fran Mérida voor S. Agüero Atlético Madrid