Nabeschouwing Autol - Dinamo San Juan (1-1) (8-7 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Autol het woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo San Juan. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Manzanera in Autol.

Via de Autol - Dinamo San Juan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Autol - Dinamo San Juan (1-1) (8-7 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Autol en Dinamo San Juan is geëindigd in een overwinning voor Autol. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Autol het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 8-7 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Eneko in de 64e minuut, waardoor Dinamo San Juan met een man minder kwam te staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 98e minuut kreeg van Autol voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Autol de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 105e minuut gemaakt door waardoor Dinamo San Juan met 0-1 aan de leiding kwam.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde de gelijkmaker voor Autol in de 116e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 8-7 score in het voordeel van Autol, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Autol - Dinamo San Juan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Autol - Dinamo San Juan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Rode kaart Dinamo San Juan Rode kaart voor Eneko Dinamo San Juan
98' Tweede gele kaart Autol Tweede gele kaart voor Autol
105' Doelpunt Dinamo San Juan Doelpunt Dinamo San Juan 0-1
116' Doelpunt Autol Doelpunt Autol 1-1
1' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 2-3
3' Penalty gemist in shootout Autol Penalty gemist in shootout Autol
4' Penalty gemist in shootout Dinamo San Juan Penalty gemist in shootout Dinamo San Juan
4' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 3-3
5' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 3-4
5' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 4-4
6' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 4-5
6' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 5-5
7' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 5-6
7' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 6-6
8' Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan Penalty gescoord in shootout Dinamo San Juan 6-7
8' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 7-7
9' Penalty gemist in shootout Dinamo San Juan Penalty gemist in shootout Dinamo San Juan
9' Penalty gescoord in shootout Autol Penalty gescoord in shootout Autol 8-7