Nabeschouwing Autol - Mallorca (0-6) || Copa Del Rey 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 18:30 uur



In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Autol het zaterdag 12 november 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Planilla in Calahorra.

Via de Autol - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Autol - Mallorca (0-6)

Het Copa Del Rey duel tussen Autol en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 0-6 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Autol - Mallorca
LIVE Autol - Mallorca 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Autol - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Autol - Mallorca
Opstellingen Autol - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Autol - Mallorca

Autol en Mallorca spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Autol en Mallorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Autol 0
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Autol - Mallorca Opstelling Autol Opstelling Mallorca Live Autol - Mallorca Live Autol - Mallorca kijken Autol - Mallorca kijken Live Autol - Mallorca stream Autol - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Autol - Mallorca Uitslag Autol - Mallorca Statistieken Autol - Mallorca Copa Del Rey 2022/2023 Autol - Mallorca wedden Autol - Mallorca gokken Autol - Mallorca Unibet