Nabeschouwing Córdoba - Rayo Vallecano (2-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 8 september 2010 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Córdoba het woensdag 8 september 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) in Córdoba.

Via de Córdoba - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Rayo Vallecano (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Rayo Vallecano is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van Javi Flores. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Rayo Vallecano dat via Coke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 57e minuut moest Córdoba verder met een man minder nadat Alberto García een rode kaart had gekregen. Het lukte Rayo Vallecano in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 91e minuut scoorde Córdoba via Alberto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Córdoba - Rayo Vallecano
2
1
LIVE Córdoba - Rayo Vallecano 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Córdoba Doelpunt Javi Flores Córdoba
38' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Diego Benito Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Delibasic voor Diego Benito Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel David Aganzo voor Provencio Rayo Vallecano
49' Wissel Rayo Vallecano Wissel Coke voor Tito Rayo Vallecano
51' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Coke Rayo Vallecano
57' Rode kaart Córdoba Rode kaart voor Alberto García Córdoba
57' Wissel Córdoba Wissel Raúl Navas voor Juan Fuentes Córdoba
61' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor David Aganzo Rayo Vallecano
61' Wissel Córdoba Wissel Beobide voor Díaz de Cerio Córdoba
69' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Tena Córdoba
80' Wissel Córdoba Wissel Usero voor Callejón Córdoba
89' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Casado Rayo Vallecano
91' Doelpunt Córdoba Doelpunt Alberto Córdoba
96' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Yuma Rayo Vallecano
101' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Coke Rayo Vallecano
119' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Pepe Díaz Córdoba
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Rayo Vallecano
Opstellingen Córdoba - Rayo Vallecano

Voorbeschouwing Córdoba - Rayo Vallecano

Córdoba en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Rayo Vallecano in de Copa Del Rey vond plaats op 7 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 1 keer wist de ploeg van Córdoba te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Córdoba. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.