Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Córdoba (3-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 5 januari 2011 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Deportivo La Coruña het woensdag 5 januari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Córdoba.

Via de Deportivo La Coruña - Córdoba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Córdoba (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo La Coruña en Córdoba is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 86e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van Arteaga. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Adrián dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Córdoba verder met een man minder nadat Tena een rode kaart had gekregen. Het lukte Deportivo La Coruña in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 102e minuut scoorde Deportivo La Coruña via Adrián, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 120 minuten spelen wist Deportivo La Coruña via Adrián de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Córdoba
3
1
LIVE Deportivo La Coruña - Córdoba 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Córdoba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor C. Morel Deportivo La Coruña
18' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Charles Córdoba
20' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Rochela Deportivo La Coruña
24' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Juan Rodríguez Deportivo La Coruña
53' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Adrián voor Villalba Deportivo La Coruña
63' Wissel Córdoba Wissel Pepe Díaz voor Javi Flores Córdoba
63' Wissel Córdoba Wissel Jonathan Sesma voor Díaz de Cerio Córdoba
69' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Y. Desmarets voor Pablo Álvarez Deportivo La Coruña
81' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Agus Córdoba
81' Wissel Córdoba Wissel Callejón voor Agus Córdoba
86' Doelpunt Córdoba Doelpunt Arteaga Córdoba
86' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Seoane voor C. Morel Deportivo La Coruña
89' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Jonathan Sesma Córdoba
89' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Callejón Córdoba
90' Penalty Deportivo La Coruña Penalty Adrián Deportivo La Coruña
90' Rode kaart Córdoba Rode kaart voor Tena Córdoba
96' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Jose Reyes Córdoba
102' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Adrián Deportivo La Coruña
120' Penalty Deportivo La Coruña Penalty Adrián Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Córdoba
Opstellingen Deportivo La Coruña - Córdoba

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Córdoba

Deportivo La Coruña en Córdoba spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Córdoba in de Copa Del Rey vond plaats op 21 december 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.