Nabeschouwing Elche - Xerez (1-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 8 september 2010 - 21:15 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Elche het woensdag 8 september 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Xerez. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) in Elche.

Via de Elche - Xerez live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Xerez (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Elche en Xerez is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Xerez. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 66e minuut dacht Xerez op voorsprong te komen via een doelpunt van Cordero. Helaas voor Xerez werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Xerez dat via Mario Bermejo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut moest Xerez verder met een man minder nadat Bruno een rode kaart had gekregen. Het lukte Elche in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 77e minuut moest Elche verder met een man minder, nadat Samuel een tweede gele kaart kreeg. Na 87 minuten spelen wist Elche via Jesús Perera de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. W. Mubarak van Elche was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 89e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Palanca van Elche die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Elche - Xerez
1
2
LIVE Elche - Xerez 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Xerez teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Elche Gele kaart voor J. Acciari Elche
40' Gele kaart Elche Gele kaart voor Sergio Pelegrín Elche
44' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Óscar Díaz Xerez
51' Gele kaart Elche Gele kaart voor Samuel Elche
55' Wissel Xerez Wissel Capi voor José Marí Xerez
57' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Edu Moya Xerez
61' Wissel Elche Wissel Linares voor Quero Elche
66' Doelpunt Xerez Doelpunt Cordero Xerez
68' Wissel Xerez Wissel Capdevila voor Óscar Díaz Xerez
70' Doelpunt Xerez Doelpunt Mario Bermejo Xerez
71' Wissel Elche Wissel Xumetra voor Ripa Elche
73' Rode kaart Xerez Rode kaart voor Bruno Xerez
73' Wissel Elche Wissel Rodolfo Bodipo voor Sergio Pelegrín Elche
73' Wissel Xerez Wissel Lombán voor Héctor Font Xerez
77' Tweede gele kaart Elche Tweede gele kaart voor Samuel Elche
78' Gele kaart Elche Gele kaart voor Xumetra Elche
82' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Lombán Xerez
87' Doelpunt Elche Doelpunt Jesús Perera Elche
88' Rode kaart Elche Rode kaart voor W. Mubarak Elche
89' Rode kaart Elche Rode kaart voor Palanca Elche
89' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Capdevila Xerez