Nabeschouwing Espanyol - Atlético Madrid (1-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Donderdag 6 januari 2011 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Espanyol het donderdag 6 januari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Espanyol - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Atlético Madrid (1-1)

De Copa Del Rey 2010/2011 wedstrijd tussen Espanyol en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 25e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Agüero. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Espanyol dat via Luis García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Atlético Madrid
1
1
LIVE Espanyol - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt S. Agüero Atlético Madrid
27' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Raúl García Atlético Madrid
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Ujfalusi Atlético Madrid
49' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Costa Atlético Madrid
56' Wissel Atlético Madrid Wissel Juan Valera voor T. Ujfalusi Atlético Madrid
58' Wissel Espanyol Wissel Luis García voor Verdú Espanyol
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor Paulo Assunção Atlético Madrid
67' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Luis García Espanyol
68' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Domínguez Atlético Madrid
68' Wissel Espanyol Wissel I. Alonso voor Álvaro Espanyol
75' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Jordi Amat Espanyol
80' Wissel Atlético Madrid Wissel Antonio López voor Diego Costa Atlético Madrid
82' Wissel Espanyol Wissel Javi López voor Javier Chica Espanyol
85' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Duscher Espanyol
86' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Dátolo Espanyol
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Forlín Espanyol
92' Doelpunt Espanyol Doelpunt Luis García Espanyol
94' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor I. Alonso Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Atlético Madrid
Opstellingen Espanyol - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Espanyol - Atlético Madrid

Espanyol en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Atlético Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 22 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.