Nabeschouwing FC Cartagena - Rayo Vallecano (1-3) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 1 september 2010 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt FC Cartagena het woensdag 1 september 2010 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano.

Via de FC Cartagena - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Cartagena - Rayo Vallecano (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Cartagena en Rayo Vallecano is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht FC Cartagena op voorsprong te komen via een doelpunt van Toché. Helaas voor FC Cartagena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Rayo Vallecano dat via Provencio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. David Aganzo dacht na 72 minuten te scoren voor Rayo Vallecano, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Rayo Vallecano via Ó. Trejo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Cartagena - Rayo Vallecano
1
3
LIVE FC Cartagena - Rayo Vallecano 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Cartagena - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Diego Benito Rayo Vallecano
38' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Toché FC Cartagena
44' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Rafa García Rayo Vallecano
55' Wissel Rayo Vallecano Wissel Ó. Trejo voor Diego Benito Rayo Vallecano
58' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Provencio Rayo Vallecano
63' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Juli Rayo Vallecano
64' Wissel FC Cartagena Wissel Ander Lafuente voor Keko FC Cartagena
64' Wissel FC Cartagena Wissel Víctor voor Toché FC Cartagena
65' Wissel Rayo Vallecano Wissel David Aganzo voor Provencio Rayo Vallecano
72' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt David Aganzo Rayo Vallecano
73' Wissel FC Cartagena Wissel Mariano voor Muñoz FC Cartagena
78' Wissel Rayo Vallecano Wissel E. Armenteros voor Juli Rayo Vallecano
81' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Tito Rayo Vallecano
88' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Ó. Trejo Rayo Vallecano