Nabeschouwing Granada - Real Betis (2-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 8 september 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Granada het woensdag 8 september 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis.

Via de Granada - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Real Betis (2-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Granada en Real Betis is geëindigd in een 2-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand.

In de 38e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van Dani Benítez. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Granada dat via Dani Benítez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 54e minuut kreeg Abel Gómez van Granada voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Granada de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 62e minuut scoorde Real Betis via A. Emaná, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Real Betis via Rubén Castro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 75 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Roversio zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Granada - Real Betis
2
2
LIVE Granada - Real Betis 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Roversio Real Betis
38' Doelpunt Granada Doelpunt Dani Benítez Granada
40' Gele kaart Granada Gele kaart voor Abel Gómez Granada
46' Doelpunt Granada Doelpunt Dani Benítez Granada
52' Wissel Real Betis Wissel A. Emaná voor Juanma Real Betis
52' Wissel Real Betis Wissel Rubén Castro voor Ezequiel Real Betis
54' Tweede gele kaart Granada Tweede gele kaart voor Abel Gómez Granada
57' Wissel Granada Wissel Óscar Pérez voor Carlos Calvo Granada
62' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Emaná Real Betis
68' Wissel Real Betis Wissel J. Caffa voor Beñat Real Betis
73' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro Real Betis
75' Tweede gele kaart Real Betis Tweede gele kaart voor Roversio Real Betis
80' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Dorado Real Betis
85' Wissel Granada Wissel L. Muriel voor Collantes Granada
89' Gele kaart Granada Gele kaart voor Dani Benítez Granada
94' Wissel Granada Wissel Pedro Barrancos voor Dani Benítez Granada
110' Gele kaart Granada Gele kaart voor Mainz Granada