Nabeschouwing Levante - Xerez (1-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Levante het woensdag 10 november 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Xerez.

Via de Levante - Xerez live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Xerez (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Xerez is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Xerez. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Xerez op voorsprong te komen via een doelpunt van Antoñito. Helaas voor Xerez werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Levante dat via F. Caicedo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Antoñito dacht na 58 minuten te scoren voor Xerez, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 82e minuut werd Edu Moya van Xerez met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Xerez het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 89e minuut moest Xerez verder met een man minder, nadat Bruno een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Levante - Xerez
1
2
LIVE Levante - Xerez 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Xerez teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Levante Gele kaart voor Antonio López Levante
24' Gele kaart Levante Gele kaart voor Xisco Nadal Levante
25' Penalty Xerez Penalty Antoñito Xerez
36' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Bruno Xerez
44' Doelpunt Levante Doelpunt F. Caicedo Levante
44' Gele kaart Levante Gele kaart voor Robusté Levante
51' Gele kaart Levante Gele kaart voor Juanfran Levante
53' Gele kaart Levante Gele kaart voor Larrea Levante
54' Wissel Xerez Wissel Óscar Díaz voor Pablo Redondo Xerez
58' Doelpunt Xerez Doelpunt Antoñito Xerez
58' Wissel Xerez Wissel Adri voor Mario Bermejo Xerez
61' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Bruno Herrero Xerez
61' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Antoñito Xerez
62' Wissel Levante Wissel Rafa Jordá voor F. Caicedo Levante
68' Gele kaart Levante Gele kaart voor Cerra Levante
68' Wissel Levante Wissel Valdo voor Xisco Muñoz Levante
82' Rode kaart Xerez Rode kaart voor Edu Moya Xerez
84' Wissel Levante Wissel Ballesteros voor Antonio López Levante
85' Wissel Xerez Wissel Luis Jimenez voor Antoñito Xerez
88' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Óscar Díaz Xerez
89' Tweede gele kaart Xerez Tweede gele kaart voor Bruno Xerez
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Xerez
Opstellingen Levante - Xerez

Voorbeschouwing Levante - Xerez

Levante en Xerez spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Xerez in de Copa Del Rey vond plaats op 27 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Xerez slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.