Nabeschouwing Lucena - Universidad Las Palmas (0-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 8 september 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Lucena het woensdag 8 september 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Universidad Las Palmas.

Via de Lucena - Universidad Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lucena - Universidad Las Palmas (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Lucena en Universidad Las Palmas is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Universidad Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 77e minuut dacht Universidad Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van Aridane. Helaas voor Universidad Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lucena - Universidad Las Palmas
LIVE Lucena - Universidad Las Palmas 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lucena - Universidad Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Obregón Lucena
68' Wissel Lucena Wissel Pascual voor Jesús Lanza Lucena
69' Gele kaart Universidad Las Palmas Gele kaart voor Eloy Universidad Las Palmas
75' Gele kaart Universidad Las Palmas Gele kaart voor Jonay Universidad Las Palmas
77' Doelpunt Universidad Las Palmas Doelpunt Aridane Universidad Las Palmas
78' Wissel Universidad Las Palmas Wissel Cristo Marrero voor Jonay Universidad Las Palmas
82' Wissel Lucena Wissel Luis Zambrano voor Óscar Ventaja Lucena
86' Wissel Universidad Las Palmas Wissel Cristo Martín voor Ángel Sánchez Universidad Las Palmas
87' Gele kaart Universidad Las Palmas Gele kaart voor Cristo Martín Universidad Las Palmas
88' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Domingo Lucena
89' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Dani Lanza Lucena
89' Wissel Universidad Las Palmas Wissel Sergio voor Santana Universidad Las Palmas