Nabeschouwing Málaga - Sevilla (0-3) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 5 januari 2011 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Málaga het woensdag 5 januari 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Málaga - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Sevilla (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Sevilla is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Romaric. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Sevilla dat via D. Perotti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut kreeg Weligton van Málaga voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Málaga de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 90e minuut scoorde Sevilla via Luís Fabiano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Sevilla
LIVE Málaga - Sevilla 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Málaga Wissel E. Maresca voor Apoño Málaga
51' Doelpunt Sevilla Doelpunt C. Romaric Sevilla
51' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
55' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Demichelis Málaga
56' Wissel Málaga Wissel S. Fernández voor N. Baha Málaga
56' Wissel Málaga Wissel Portillo voor P. Mtiliga Málaga
57' Wissel Sevilla Wissel D. Perotti voor Capel Sevilla
65' Doelpunt Sevilla Doelpunt D. Perotti Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Alfaro voor Jesús Navas Sevilla
70' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Manolo Gaspar Málaga
72' Tweede gele kaart Málaga Tweede gele kaart voor Weligton Málaga
78' Wissel Sevilla Wissel L. Cigarini voor C. Romaric Sevilla
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Navarro Sevilla
90' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
90' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Eliseu Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Sevilla
Opstellingen Málaga - Sevilla

Voorbeschouwing Málaga - Sevilla

Málaga en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Sevilla in de Copa Del Rey vond plaats op 22 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Málaga. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.