Nabeschouwing Melilla - Ceuta (2-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 8 september 2010 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Melilla het woensdag 8 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ceuta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Ceuta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Ceuta (2-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Ceuta is geëindigd in een 2-2 overwinning voor Ceuta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut dacht Melilla op voorsprong te komen via een doelpunt van David Vázquez. Helaas voor Melilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Ceuta dat via Javi Navarro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut kreeg Sandro Mendes van Ceuta voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ceuta de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 101e minuut scoorde Melilla via Andrés Ramos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 102e minuut werd V. Ormazabal van Ceuta met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Melilla met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 107e minuut scoorde Javi Navarro namens Ceuta. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 116 minuten kon Sufián van Melilla vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Melilla - Ceuta
2
2
LIVE Melilla - Ceuta 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Ceuta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Ceuta Gele kaart voor Álvaro Ceuta
38' Doelpunt Melilla Doelpunt David Vázquez Melilla
45' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Víctor Bravo Melilla
46' Wissel Ceuta Wissel Guzmán voor Ja Ceuta
49' Gele kaart Melilla Gele kaart voor David Vázquez Melilla
53' Wissel Ceuta Wissel Javi Navarro voor Arriaga Ceuta
74' Gele kaart Ceuta Gele kaart voor Sandro Mendes Ceuta
80' Wissel Melilla Wissel Sergio Rodríguez voor Guille Roldán Melilla
84' Gele kaart Ceuta Gele kaart voor Roberto Mansilla Ceuta
85' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Chota Melilla
89' Doelpunt Ceuta Doelpunt Javi Navarro Ceuta
89' Tweede gele kaart Ceuta Tweede gele kaart voor Sandro Mendes Ceuta
89' Wissel Melilla Wissel Sufián voor Víctor Bravo Melilla
91' Wissel Melilla Wissel Andrés Ramos voor Nacho Aznar Melilla
97' Wissel Ceuta Wissel Vítor Moreno voor Jesús Berrocal Ceuta
101' Doelpunt Melilla Doelpunt Andrés Ramos Melilla
101' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Andrés Ramos Melilla
102' Rode kaart Ceuta Rode kaart voor V. Ormazabal Ceuta
103' Gele kaart Ceuta Gele kaart voor Javi Navarro Ceuta
107' Doelpunt Ceuta Doelpunt Javi Navarro Ceuta
109' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Sufián Melilla
116' Tweede gele kaart Melilla Tweede gele kaart voor Sufián Melilla
119' Gele kaart Ceuta Gele kaart voor David Cañas Ceuta
Video hoogtepunten en samenvatting Melilla - Ceuta
Opstellingen Melilla - Ceuta

Voorbeschouwing Melilla - Ceuta

Melilla en Ceuta spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Melilla en Ceuta in de Copa Del Rey vond plaats op 25 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Melilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Melilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ceuta slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.