Nabeschouwing Montilla - Rincón (0-0) (3-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Montilla het woensdag 19 oktober 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rincón.

Via de Montilla - Rincón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montilla - Rincón (0-0) (3-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Montilla en Rincón is geëindigd in een overwinning voor Rincón. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Rincón het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Luque in de 110e minuut, waardoor Montilla met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Rincón, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Montilla - Rincón 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montilla - Rincón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

110' Rode kaart Montilla Rode kaart voor Luque Montilla
1' Penalty gescoord in shootout Rincón Penalty gescoord in shootout J. Marchionno Rincón 0-1
1' Penalty gemist in shootout Montilla Penalty gemist in shootout S. Rosa Montilla
2' Penalty gescoord in shootout Rincón Penalty gescoord in shootout S. Ramirez Rincón 0-2
2' Penalty gescoord in shootout Montilla Penalty gescoord in shootout M. Moyano Montilla 1-2
3' Penalty gescoord in shootout Rincón Penalty gescoord in shootout A. Gil Rincón 1-3
3' Penalty gescoord in shootout Montilla Penalty gescoord in shootout S. Pozo Montilla 2-3
4' Penalty gescoord in shootout Rincón Penalty gescoord in shootout Y. Rojas Rincón 2-4
4' Penalty gescoord in shootout Montilla Penalty gescoord in shootout M. Gomez Montilla 3-4
5' Penalty gescoord in shootout Rincón Penalty gescoord in shootout Molina Rincón 3-5