Nabeschouwing Oyonesa - Tudelano (0-3) || Copa Del Rey 2010/2011

Dinsdag 24 augustus 2010 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Oyonesa het dinsdag 24 augustus 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tudelano.

Via de Oyonesa - Tudelano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oyonesa - Tudelano (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Oyonesa en Tudelano is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Tudelano. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Tudelano op voorsprong te komen via een doelpunt van Chasco. Helaas voor Tudelano werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Tudelano dat via Pacheta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Iván Moreno dacht na 54 minuten te scoren voor Tudelano, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Oyonesa - Tudelano
LIVE Oyonesa - Tudelano 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oyonesa - Tudelano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Eigen doelpunt Tudelano Eigen doelpunt Chasco Tudelano
20' Gele kaart Oyonesa Gele kaart voor Ureta Oyonesa
23' Penalty Tudelano Penalty Pacheta Tudelano
34' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor O. Souaidy Tudelano
54' Doelpunt Tudelano Doelpunt Iván Moreno Tudelano
56' Wissel Oyonesa Wissel Sánchez voor Jabo Oyonesa
58' Wissel Oyonesa Wissel Dani Flores voor Dani López Oyonesa
60' Wissel Tudelano Wissel Arturo voor O. Souaidy Tudelano
62' Wissel Tudelano Wissel Hierro voor Toni Tudelano
71' Gele kaart Oyonesa Gele kaart voor Javi Sanz Oyonesa
73' Gele kaart Oyonesa Gele kaart voor Edu Jiménez Oyonesa
75' Wissel Oyonesa Wissel Arkaitz voor Toño Oyonesa
86' Wissel Tudelano Wissel Rubén voor Pacheta Tudelano