Nabeschouwing Saguntino - Amorebieta (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 17:00 uur



In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Saguntino het zaterdag 12 november 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Amorebieta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nou Camp de Morvedre in Sagunt.

Via de Saguntino - Amorebieta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saguntino - Amorebieta (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Saguntino en Amorebieta is onder leiding van scheidsrechter José Antonio Sánchez Villalobos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Saguntino. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Saguntino dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 1-0.

Wedstrijdstatistieken Saguntino - Amorebieta
Goals
1
0
LIVE Saguntino - Amorebieta 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saguntino - Amorebieta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Saguntino - Amorebieta
Opstellingen Saguntino - Amorebieta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Saguntino - Amorebieta

Saguntino en Amorebieta spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Antonio Sánchez Villalobos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saguntino en Amorebieta elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Saguntino 0
Winst Amorebieta 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Saguntino - Amorebieta Opstelling Saguntino Opstelling Amorebieta Live Saguntino - Amorebieta Live Saguntino - Amorebieta kijken Saguntino - Amorebieta kijken Live Saguntino - Amorebieta stream Saguntino - Amorebieta Fox Sports Nabeschouwing Saguntino - Amorebieta Uitslag Saguntino - Amorebieta Statistieken Saguntino - Amorebieta Copa Del Rey 2022/2023 Saguntino - Amorebieta wedden Saguntino - Amorebieta gokken Saguntino - Amorebieta Unibet