Nabeschouwing Teruel - Real Unión (0-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 1 september 2010 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Teruel het woensdag 1 september 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Real Unión.

Via de Teruel - Real Unión live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Teruel - Real Unión (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Teruel en Real Unión is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Unión. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 89e minuut dacht Real Unión op voorsprong te komen via een doelpunt van Gorka Brit. Helaas voor Real Unión werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Teruel - Real Unión
LIVE Teruel - Real Unión 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Teruel - Real Unión teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Gorka Brit Real Unión
58' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Sarasola Real Unión
60' Wissel Real Unión Wissel Javi voor Marc Mateu Real Unión
60' Wissel Real Unión Wissel Rubén Durán voor Sergio Francisco Real Unión
64' Wissel Teruel Wissel Enric Pi voor Joselu Teruel
64' Wissel Teruel Wissel Valdivieso voor Pérez Rubio Teruel
71' Gele kaart Teruel Gele kaart voor Abenia Teruel
74' Wissel Real Unión Wissel Quero voor Iker Real Unión
77' Gele kaart Teruel Gele kaart voor Enric Pi Teruel
77' Wissel Teruel Wissel Ador voor Salva Teruel
89' Doelpunt Real Unión Doelpunt Gorka Brit Real Unión