Nabeschouwing Utebo - Merida (2-2) (3-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2022/2023

Zondag 13 november 2022 - 18:00 uur



In de Copa Del Rey 2022/2023 neemt Utebo het zondag 13 november 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Merida. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santa Ana in Utebo.

Via de Utebo - Merida live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Utebo - Merida (2-2) (3-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Utebo en Merida is onder leiding van scheidsrechter Imanol Irurtzun Artola geëindigd in een overwinning voor Merida. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Merida het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Utebo - Merida
Goals
2
2
LIVE Utebo - Merida 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Utebo - Merida teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Utebo - Merida
Opstellingen Utebo - Merida

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Utebo - Merida

Utebo en Merida spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Imanol Irurtzun Artola en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Utebo en Merida elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Utebo 0
Winst Merida 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Utebo - Merida Opstelling Utebo Opstelling Merida Live Utebo - Merida Live Utebo - Merida kijken Utebo - Merida kijken Live Utebo - Merida stream Utebo - Merida Fox Sports Nabeschouwing Utebo - Merida Uitslag Utebo - Merida Statistieken Utebo - Merida Copa Del Rey 2022/2023 Utebo - Merida wedden Utebo - Merida gokken Utebo - Merida Unibet