Nabeschouwing Villarreal - CP Ejido (2-0) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Villarreal het woensdag 10 november 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CP Ejido.

Via de Villarreal - CP Ejido live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - CP Ejido (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Villarreal en CP Ejido is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Montero. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Villarreal dat via J. Altidore dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - CP Ejido
2
0
LIVE Villarreal - CP Ejido 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - CP Ejido teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Villarreal Doelpunt J. Montero Villarreal
30' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Vicente Moscardó CP Ejido
57' Wissel CP Ejido Wissel Cachorro voor Chávez CP Ejido
61' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Dani Hedrera CP Ejido
62' Wissel CP Ejido Wissel Moreno voor Dani Cara CP Ejido
64' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Javier Matilla Villarreal
66' Wissel Villarreal Wissel Cani voor Cristóbal Villarreal
70' Wissel Villarreal Wissel Cazorla voor Javier Matilla Villarreal
72' Wissel CP Ejido Wissel Javilillo voor Iosu Villar CP Ejido
75' Wissel Villarreal Wissel Soriano voor J. Montero Villarreal
90' Doelpunt Villarreal Doelpunt J. Altidore Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - CP Ejido
Opstellingen Villarreal - CP Ejido

Voorbeschouwing Villarreal - CP Ejido

Villarreal en CP Ejido spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en CP Ejido in de Copa Del Rey vond plaats op 27 oktober 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is CP Ejido favoriet. 1 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Villarreal. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.