Nabeschouwing Villarreal - Valencia (4-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Donderdag 6 januari 2011 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Villarreal het donderdag 6 januari 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Villarreal - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Valencia (4-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Villarreal en Valencia is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van É. Banega. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Valencia dat via Soldado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cazorla dacht na 47 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Villarreal via G. Rossi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Villarreal via M. Rubén de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde G. Rossi namens Villarreal. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 90 minuten moest Valencia speler Joaquín het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Valencia de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Valencia
4
2
LIVE Villarreal - Valencia 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Valencia Doelpunt É. Banega Valencia
23' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado Valencia
36' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Guaita Valencia
47' Doelpunt Villarreal Doelpunt Cazorla Villarreal
49' Penalty Villarreal Penalty G. Rossi Villarreal
49' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Stankevicius Valencia
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor É. Banega Valencia
59' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rodríguez Villarreal
59' Wissel Valencia Wissel M. Topal voor É. Banega Valencia
63' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Rubén Villarreal
67' Wissel Valencia Wissel Vicente voor Dealbert Valencia
72' Wissel Valencia Wissel Jordi Alba voor J. Mathieu Valencia
83' Wissel Villarreal Wissel Mario voor M. Rubén Villarreal
86' Wissel Villarreal Wissel Joan Oriol voor Cani Villarreal
87' Wissel Villarreal Wissel M. Musacchio voor Cazorla Villarreal
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Joaquín Valencia
92' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Rossi Villarreal
90' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Borja Valero Villarreal
90' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor Joaquín Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Valencia
Opstellingen Villarreal - Valencia

Voorbeschouwing Villarreal - Valencia

Villarreal en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 21 december 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 2 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.