Nabeschouwing Bologna - Crotone (4-2) || Coppa Italia 2011/2012

Woensdag 23 november 2011 - 15:00 uur



In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Bologna het woensdag 23 november 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone.

Via de Bologna - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Crotone (4-2)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Crotone is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Diamanti. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Bologna dat via H. Giménez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Vantaggiato dacht na 48 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Bologna via D. Paponi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist Crotone via N. Sansone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 79 minuten werd C. Rickler van Bologna met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 80e minuut leek M. Djuric te scoren voor Crotone, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Crotone
Goals
4
2
LIVE Bologna - Crotone 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Penalty Bologna Penalty A. Diamanti Bologna
11' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Eramo Crotone
23' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Casarini Bologna
46' Wissel Bologna Wissel G. Mudingayi voor R. Krhin Bologna
48' Doelpunt Bologna Doelpunt H. Giménez Bologna
48' Doelpunt Bologna Doelpunt D. Vantaggiato Bologna
51' Wissel Crotone Wissel C. Ciano voor Denilson Gabionetta Crotone
58' Wissel Crotone Wissel N. Sansone voor M. Loviso Crotone
62' Wissel Bologna Wissel D. Paponi voor H. Giménez Bologna
65' Doelpunt Bologna Doelpunt D. Paponi Bologna
66' Wissel Crotone Wissel S. Ristovski voor Pedro Correia Crotone
69' Wissel Bologna Wissel R. Casini voor F. Casarini Bologna
71' Doelpunt Crotone Doelpunt N. Sansone Crotone
79' Rode kaart Bologna Rode kaart voor C. Rickler Bologna
80' Penalty Crotone Penalty M. Djuric Crotone
83' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. Taider Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Crotone
Opstellingen Bologna - Crotone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bologna - Crotone

Bologna en Crotone spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Bologna en Crotone elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Crotone 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Bologna - Crotone Opstelling Bologna Opstelling Crotone Live Bologna - Crotone Live Bologna - Crotone kijken Bologna - Crotone kijken Live Bologna - Crotone stream Bologna - Crotone Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Crotone Uitslag Bologna - Crotone Statistieken Bologna - Crotone Coppa Italia 2011/2012 Bologna - Crotone wedden Bologna - Crotone gokken Bologna - Crotone Unibet