Nabeschouwing Cagliari - AlbinoLeffe (5-1) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 21 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Cagliari het zondag 21 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AlbinoLeffe.

Via de Cagliari - AlbinoLeffe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - AlbinoLeffe (5-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en AlbinoLeffe is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Piccinni in de 34e minuut, waardoor AlbinoLeffe met een man minder kwam te staan. In de 36e minuut was het Cagliari dat via Nenê dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Larrivey dacht na 40 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Cagliari via D. Conti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Cagliari via J. Larrivey de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde V. Foglio namens AlbinoLeffe. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 69e minuut leek J. Larrivey te scoren voor Cagliari, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - AlbinoLeffe
5
1
LIVE Cagliari - AlbinoLeffe 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - AlbinoLeffe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Biondini Cagliari
0' Gele kaart AlbinoLeffe Gele kaart voor V. Foglio AlbinoLeffe
34' Rode kaart AlbinoLeffe Rode kaart voor M. Piccinni AlbinoLeffe
36' Penalty Cagliari Penalty Nenê Cagliari
39' Wissel AlbinoLeffe Wissel F. Luoni voor S. Laner AlbinoLeffe
40' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey Cagliari
50' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Conti Cagliari
51' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey Cagliari
51' Wissel AlbinoLeffe Wissel M. Pacilli voor A. Cocco AlbinoLeffe
63' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt V. Foglio AlbinoLeffe
69' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey Cagliari
73' Wissel AlbinoLeffe Wissel M. Cia voor V. Foglio AlbinoLeffe
75' Wissel Cagliari Wissel G. Perico voor F. Pisano Cagliari
75' Wissel Cagliari Wissel L. Ariaudo voor A. Agostini Cagliari
75' Wissel Cagliari Wissel P. Ceppelini voor Nenê Cagliari